Arsip untuk November 26th, 2007

Mekah

narana weruh ing mekah iki
alit mila teka ing awayah
mang tekaeng prane
yen ana sangunipun
tekeng mekah tur dadi wali
sangunipun alarang
dahat dening ewuh
dudu srepi dudu dinar
sangunipun kang sura legaweng pati
sabar lila ing dunya

mesjid ing mekah tulya ngideri
kabatollah punikaneng tengah
gumantung tan pacacantel
dinulu saking luhur
langit katon ing ngandhap iki
dinulu saking ngandhap
bumi aneng luhur
tinon kulon katon wetan
tinon wetan katon kulon
iku singgih
tingalnya awalesan.

nggak ngerti? Silahkan lanjut


Saran Saya

Kepala nyut-nyutan membaca blog ini? Mari santai sejenak sambil ngupi di kopimaya dot com

AKU

Bermakna

Tanggalan

November 2007
S S R K J S M
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Jejak Langkahku

RSS Perjalanan Teman-Teman

  • Sebuah galat telah terjadi; umpan tersebut kemungkinan sedang anjlok. Coba lagi nanti.

RSS Spiritualitas Para Teman

  • Sebuah galat telah terjadi; umpan tersebut kemungkinan sedang anjlok. Coba lagi nanti.