Posts Tagged 'mesjid'

Mekah

narana weruh ing mekah iki
alit mila teka ing awayah
mang tekaeng prane
yen ana sangunipun
tekeng mekah tur dadi wali
sangunipun alarang
dahat dening ewuh
dudu srepi dudu dinar
sangunipun kang sura legaweng pati
sabar lila ing dunya

mesjid ing mekah tulya ngideri
kabatollah punikaneng tengah
gumantung tan pacacantel
dinulu saking luhur
langit katon ing ngandhap iki
dinulu saking ngandhap
bumi aneng luhur
tinon kulon katon wetan
tinon wetan katon kulon
iku singgih
tingalnya awalesan.

nggak ngerti? Silahkan lanjut


Saran Saya

Kepala nyut-nyutan membaca blog ini? Mari santai sejenak sambil ngupi di kopimaya dot com

AKU

Bermakna

Tanggalan

Juli 2020
S S R K J S M
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Jejak Langkahku

RSS Perjalanan Teman-Teman

  • Sebuah galat telah terjadi; umpan tersebut kemungkinan sedang anjlok. Coba lagi nanti.

RSS Spiritualitas Para Teman

  • Sebuah galat telah terjadi; umpan tersebut kemungkinan sedang anjlok. Coba lagi nanti.